Ionidor Construct

Sisteme de supraveghere video

Sisteme de supaveghere video

S.C. Ionidor Construct S.R.L. pune la dispoziția dumneavoastră tehnicieni specializați în instalarea sistemelor de securitate antiefracție și securitate video.

Ne adaptăm constant nevoilor și cerințelor publicului, oferind echipamente de cea mai bună calitate, capabile să garanteze protejarea persoanelor, proprietăților, bunurilor și valorilor.

Camere video de supraveghere

Camerele de supraveghere video sunt printre cele mai solicitate echipamente pentru protecție. Pentru a stabili eficiența unei camere trebuie analizate aspecte precum tipul de senzor, rezolutia la care acestea filmează – măsurabilă in pixeli,  capacitatea de a înregistra video pe timpul nopții, distanța pe care o acoperă și rezistența la intemperii a acestora.

Utilitatea Sistemelor de supraveghere Video

Sistemele de Securitate Video sunt concepute special pentru a vă oferi încrederea de care aveți nevoie privitor la siguranța celor dragi, a proprietăților și bunurilor personale.

Sistemul de supraveghere video permite vizualizarea imaginilor live din locația în care sunt montate camerele.

Imaginile se înregistrează la nivel local prin intermediul unui inregistrator tip DVR. Imaginile captate pot fi urmărite live, direct de pe telefon sau alte dispozitive portabile dacă înregistratorul tip DVR este conectat la o rețea de internet. echipamente și realizarea unei schițe premergătoare operațiunilor de instalare a sistemului.

Pentru a fi sigur că faceți cea mai bună alegere, recomandarea noastră este să cereți sfatul unui tehnician specializat în acest domeniu, alături de care să stabiliți care sunt nevoile dumneavoastră și să primiți sfaturi profesioniste pentru a realiza cea mai bună lucrare.

Puteți solicita oricând informații referitoare la sisteme de securitate Video și Antiefracție.

Personalul nostru se poate deplasa la cerere la locația dumneavoastră pentru stabilirea necesarului de echipamente și realizarea unei schițe premergătoare operațiunilor de instalare a sistemului.

Utilizare sisteme supraveghere video

Hai să îți punem planurile în aplicare!