Ionidor Construct

SISTEME DE ALARMARE ANTIEFRACȚIE

Sisteme de alarmare antiefractie

Societatea Ionidor Construct  SRL este licențiată pentru proiectarea, instalarea și întretinerea sistemelor de alarmă antiefracție.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu societatea noastră vă oferă servicii profesionale de proiectare și instalare utilizând echipamente de ultimă generație de la furnizori de top consacrați pe piața românească.

Sistem de alarmare

Prin  Sistem de alarmare împotriva efracţiei  se înțelege ansamblul de echipamente electronice compus din: centrala de alarmă cu tastaturile de operare, echipamente de avertizare și semnalizare (acustică și optică), detectoare (de prezenţă, antişoc şi acustice), butoane şi pedale de panică sau alte detectoare speciale destinate unor  aplicații conexe, având rolul funcțional de a detecta pătrunderea în spaţiile protejate a persoanelor neautorizate, de a sesiza stările de pericol din unitate şi, după caz, de a îngreuna consumarea actului infracţional.

În cadrul măsurilor de pază a obiectivelor, bunurilor şi valorilor, conducătorii unităţilor prestatoare, precum şi ai unităţilor beneficiare sunt obligaţi să folosească doar mijloace de protecţie mecano-fizice şi de alarmare împotriva efracţiei Certificate.

Hai să îți punem planurile în aplicare!