Ionidor Construct

ID Construct

Specializati in proiectarea, instalraea si intretinerea sistemelor de securitate

Despre

ID Construct

În calitate de societate specializată în proiectarea, Instalrea și întreținerea sistemelor de securitate, dorim ca prin intermediul angajaților noștri să furnizăm tuturor clienților servicii de montaj profesionale și echipamente de top.

Experiența de peste 18 ani în domeniu ne permite să oferim răspuns rapid tuturor solicitărilor, consilierea telefonică, informațiile și măsurătorile la locația clientului fiind complet Gratuite.

Echipa noastră de experți în securitate are cunoștințe tehnice solide și o vastă experiență în proiectarea sistemelor de securitate pentru o gamă diversă de locații, inclusiv case, birouri, magazine, hoteluri, fabrici și multe altele. Indiferent de dimensiunea sau complexitatea proiectului, suntem pregătiți să livrăm soluții personalizate și eficiente.

Serviciile noastre acoperă toate aspectele sistemelor de securitate, de la consultanță și proiectare, la instalare, configurare și întreținere.

Lucrăm cu cele mai recente tehnologii și echipamente de securitate de ultimă generație pentru a asigura protecția și securitatea locației dumneavoastră.

Contacteaza-ne acum pentru o discutie detaliata despre necesitatile tale!

Telefon

+40 740 482 042

Email

contact@idconstruct.ro

Protejați-vă locația și asigurați-vă că totul este în siguranță!

Apelează acum la experții noștri în securitate pentru proiectarea, instalarea și întreținerea sistemelor de securitate.

avantaje

De ce să alegeți serviciile noastre de securitate?

Experiență vastă: Cu o vechime de peste 18 ani în industrie, avem o experiență solidă în proiectarea, instalarea și întreținerea sistemelor de securitate.

Soluții personalizate: Abordăm fiecare proiect cu o abordare personalizată, înțelegând nevoile unice ale fiecărui client și oferind soluții adaptate.

Echipă de specialiști: Echipa noastră este formată din experți în securitate cu cunoștințe tehnice solide și experiență vastă în domeniu.

Tehnologii de ultimă generație: Lucrăm cu cele mai recente tehnologii și echipamente de securitate de ultimă generație pentru a asigura soluții eficiente și fiabile.

Suport tehnic: Oferim un suport tehnic, fiind mereu la dispoziția clienților noștri pentru a răspunde la întrebări sau a oferi asistență.

Servicii complete: Acoperim toate aspectele sistemelor de securitate, de la consultanță și proiectare, la instalare, configurare și întreținere, oferind o soluție completă și integrată.

Protecție deplină

Suntem specializati in:

Sisteme de securitate 90%
Automatizari 90%
Usi de garaj 95%
Control acces 90%
Sisteme antiincendiu 87%

Autorizatii si licente

O parte din partenerii nostri